Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Willa KRYWAŃ - WOLNE MIEJSCA NA WAKACJE

Adres obiektu Ligasówka 146 e, 34-521 Ząb
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Daniel
Dodano: 2018-01-16
Pobyt od: 2018-01-17 do 2018-01-18 IP: x.185.93.130
 
 
    

Bardzo ładny ośrodek wypoczynkowy,dostęp do kuchni z wyposażeniem i stołówką,duża sala rekreacyjna ze stołem do bilardu oraz piłkarzykami,bardzo ładna okolica z balkonów można podziwiać piękne polskie góry,każdy pokój spełnia oczekiwania turystów którzy chcą dobrze wypocząć.Na zewnątrz jest duży teren zagospodarowany pod dzieci[trampolina,huśtawki,zjeżdżalnia] Oprócz tego jest duża altana z miejscem do rozpalenia grilla,jest to dobre miejsce by zwiedzić Zakopane i okolice.Gorąco polecam!!! Jeździmy tam od wielu lat,jesteśmy bardzo zadowoleni


 
 

Wczasowicze
Dodano: 2016-07-25
Pobyt od: 2016-07-16 do 2016-07-23 IP: xxx.221.123.68
 
 
    

Polecam to miejsce zwłaszcza osobom chcącym wypocząć w spokoju, ciszy i z dala od zgiełku. Okolica piękna, widok na Kasprowy i Giewont, piechotą można dojść na Gubałowkę. Pokoje czyste, ładny ogródek, dla dzieci trampolina i plac zabaw, oswojone owieczki i potulne baranki w zagrodzie, nieopodal sklep, kościół i przystanek autobusowy, kawałek dalej karczma i restauracja. Kuchnia wyposażona w podstawowe rzeczy. Gospodarze służą pomocą w każdej sprawie.


 
 

KG
Dodano: 2015-07-22
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-21
 
 
    

POLECAM ! W Willi we dwoje byliśmy pierwszy raz i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje z przepięknym widokiem na góry, wokół spokój i cisza. Jest to miejsce idealne zarówno na romantyczny wyjazd jak i wypoczynek z dziećmi. Każdy będzie miał tam co robić, a dodatkowo dom jest położony w miejscu z którego wszędzie blisko.


 
 

Maciej
Dodano: 2015-02-18
Pobyt od: 2015-02-02 do 2015-02-13
 
 
    

Miejsce godne polecenia, pokoje-przytulne i bardzo zadbane, ze sporym wyposażeniem oraz łazienką. Atmosfera między gośćmi, a gospodarzami- przemiła. :) Cudowne widoki, blisko do busa,można tam zarówno odpocząc jak i aktywnie spędzić urlop. Na pewno tam wrócę. !


 
 

ASIA,PIOTREK
Dodano: 2014-08-16
Pobyt od: 2013-08-21 do 2013-08-28
 
 
    

CUDOWNE MIEJSCE.CZYSTE,ZADBANE,ŚLICZNE POKOJE Z ŁAZIENKAMI,BALKONAMI,TV,CZAJNIKI BEZPRZEWODOWE,WI-FI.OGRÓD Z PLACEM ZABAW(HUŚTAWKI,ZJEŻDŻALNIE,TRAMPOLINA),GRILL(SZAŁAS).JESTEŚMY TU CO ROKU OD 4 LAT I ZA KILKA DNI BĘDZIEMY ZNOWU. GOSPODARZE PRZEMILI,SŁUŻĄ ZAWSZE POMOCĄ.SERDECZNIE POLECAM.ASIA I PIOTREK,SADOGÓRA


 
 

Kozłowscy
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-22
 
 
    

Polecamy,wszystko zgodne z opisem,przepiękne widoki,mili gospodarze,cisza i super lokalizacja.Spędziliśmy tu bardzo miło urlop.


 
 

Kaszubi
Dodano: 2014-07-14
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-19
 
 
    

Piękne widoki, okolica spokojna, wymarzona na wypoczynek. W ogródku trampolina, mini plac zabaw, altanka do grillowania, owieczki i baranki. Pokoje czyste, właściciele są bardzo mili i pomocni w każdej sprawie. W stołówce bilard, piłkarzyki i ping-pong. Przyjeżdżamy tu co roku od czterech lat.


 
 

Ania i Tomek z Kingą i Danielem
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-08-16 do 2013-08-20
 
 
    

Super warunki, piękne widoki, pokoje przestronne, czyste, gospodarze to bardzo sympatyczni ludzie. Kwatera godna polecenia. Dzieci zachwycone dodatkowym wyposażeniem tj. piłkarzyki, bilard,trampolina. Duża kuchnia, przestronna łazienka. Zamówiliśmy ponownie termin na koniec września. POLECAMY!!!


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie